Кривий Ріг

м. Кривий Ріг, вул. Співдружності,
вул. Степана Тільги

Кропивницький

м. Кропивницький,
вул. Велика Перспективна

Академія

м. Кропивницький,
вул. Бєляєва

Навчання в Університетах

перспектива досягнути успіху в житті, відповідальний крок у майбутнє, що дозволяє осягнути горизонти, зробити мрії реальністю, пишатись європейською освітою та втілити в життя найкращі плани!

Саме тому ми рекомендуємо вступникам розглянути вступ до одного з найпрестижніших університетів країни, та перейти за активним посиланням зазначеним нижче на

Офіційний сайт ДонДУВС!

Університет Успіху - DNUVS

Стати тим, хто керує своїм майбутнім!

Кожен з випускників шкіл, ще з самого дитинства мріє бути кращим і успішнішим. Досягти успіху в житті – це досить легко, достатньо зробити крок до одного з найкращих університетів України! Цей університет має перспективи як академічного, так і міжнародного розвитку.

Девіз Університету “Немає нічого неможливого” вже говорить сам за себе! Вступ до Донецького державного університету внутрішніх справ (ДонДУВС) дає можливість здобути престижну європейську освіту, можливість міжнародних обмінів та подвійних дипломів з найкращими профільними університетами Європейського Союзу, додаткові Сертифікати Компетентностей! Це прекрасний вибір і одна із найкращих систем навчання!

Життя Університетів